Suntem siguri ca ai auzit de laserul dentar si de faptul ca poti beneficia de tratamente stomatologice cu laser in Bucuresti. Am dotat clinica stomatologica Dentexpert Boutique din Bucuresti cu tehnologia WaterLase pentru a le oferi pacientilor nostri o experienta cat mai placuta la dentist, interventii precise si minim invazive alaturi de rezultate de neegalat in cele mai multe tratamentele dentare.

WaterLase® pentru tratamente stomatologice cu laser Bucuresti

Laserul dentar este o tehnologie versatila si utilizata frecvent in tratamentele stomatologice efectuate in clinica noastra dentara din Bucuresti. Tehnologia si accesul la informatie schimba atat modalitatea de lucru a medicilor stomatologi cat si confortul pacientilor in scaunul stomatologic.

Procedurile blande si lipsa durerii sunt primele beneficii experimentate de pacienti in timpul tratamentelor stomatologice cu laser de care au parte in clinica noastra din Bucuresti.

Apa, aer, energie si tratamente dentare nedureroase

Waterlase functioneaza utilizand 3 elemente: apa, aer si energie. Imbinarea celor 3 elemente intr-o tehnologie brevetata si non contact a adus schimbari in tratamentele stomatologice clasice, numeroasele lui aplicatii reducand timpul pacientului petrecut in scaunul stomatologic si asigurand tratamente FARA DURERE.

In timpul tratamentelor dentare cu laser, prin pulverizarea continua de apa se pastreaza dintele HIDRATAT, lucru care previne supraincalzirea si aparitia durerii.

laser dentar bucuresti

Tratamente stomatologice cu laser Bucuresti – fara anxietate dentara

Lipsa durerii reduce frica si anxietatea pacientilor care vin la dentist. Inlocuirea burghielor si frezelor dentare cu tehnologia laser a inlaturat orice urma de anxietate. Atat copiii cat si adultii se pot bucura acum de beneficiile tratamentelor stomatologice cu laser in Bucuresti.

Beneficiile laserului dentar in tratamente stomatologice

  • confort pentru pacient: fara durere, sangerari si inflamatii
  • siguranta: se foloseste in tratamentele dentare a pacientilor de toate varstele, inclusiv la copii si femei insarcinate
  • precizie: inlatura tesutul bolnav cu precize, fara a afecta tesutul sanatos
  • mai putine vizite la dentist: proceduri simplificate si vindecare rapida
  • pacienti fericiti: pacientii vin relaxati la dentist

Tratamente stomatologice cu laser in clinica stomatologica Dentexpert Boutique Bucuresti

Indiferent de problema de sanatate orala cu care te confrunti, iti recomandam o consultatie stomatologica in clinica Dentexpert Boutique din Bucuresti. Echipa de specialisti este pregatita sa vina cu solutii si tratamente rapide si confortabile.

Bucura-te de avantajele tratamentelor cu laser si ai grija de dintii tai.