Cosmetica dentara a devenit „must have” si partea de albire dentara a devenit o procedura standard. Tocmai de aceea ne-am hotarat sa scriem un articol referitor la albirea dentara care se realizeaza in clinica stomatologica si pericolele care ii pandesc pe cei care recurg la diverse kit-uri de albire dentara achizitionate din surse mai mult sau mai putin sigure.

Siguranta ta si a dintilor tai primeaza de la primii pasi pe care ii faci in Clinica Stomatologica Dentexpert. Studiem tot ce apare nou in materie de estetica si albire dentara pentru a oferi pacientilor nostri tehnici si solutii revolutionare.

Produsele de albire dentara aflate intr-un cabinet sunt blande cu smaltul dintilor si nedureroase. In functie de coloratie si de prezenta anumitor pete, medicul stomatolog cauta intotdeauna solutia cea mai blanda, timpul in care substantele de albire sunt prezente pe suprafata dintilor fiind atent monitorizat.

Depigmentarea dintilor, un pericol

Pastele de dinti care promit zambete albe „peste noapte” nu exista. Tratamentele „magice” la domiciliu si care au etichete si instructiuni in limbi pe care nu le intelegi nu sunt recomandate. De cele mai multe ori, in loc de o albire dentara cei mai multi se aleg cu o depigmentare a dintilor. Depigmentarea nu este albire dentara si, mai ales, nu este uniforma, nu vei avea un rezultat satisfacator nici pe termen scurt, nici pe termen lung.

Folosirea de substante abrazive nu este o solutie. Folosirea frecventa nu are nici rezultatele de albire scontate si poate duce la aparitia sensibilitatii dentare.

Albirea dintilor cu laser

Albirea dentara cu laser este la acest moment cea mai buna metoda de a avea un zambet stralucitor, exact ca o vedeta de film. Pana la urma, e firesc sa ne dorim un zabet frumos si care cucereste din primele secunde. Viata noastra sociala este in stransa legatura cu aspectul zambetului nostru.

Daca vrei dinti albi si stralucitori, albirea dentara cu laser este prima optiune. Dintii tai vor deveni mai albi cu 6, chiar si cu 10 nuante. Procedura nu este deloc dureroasa, laserul actioneaza bland si eficient. Daca ai o igiena corecta, cel putin 6 luni, poate chiar si un an, nu vei mai avea nevoie de tratamente de albire dentara.

Pretul tratamentului de albire dentara cu laser

Transparenta este prezenta in politicile clinicii noastre stomatologice din Bucuresti. Preturile tratamentelor stomatologice sunt afisate pe site, inclusiv cele pentru albire dentara cu laser. Cu un click AICI ajungi direct in pagina de tarife.

Vino la o sedinta de albire dentara in Bucuresti. Clinica noastra te asteapta cu specialisti, aparatura de ultima generatie si cu sfaturi pentru a avea o dantura frumoasa si sanatoasa.