Cred ca relatia stomatolog – pacient este unul din punctele forte ale clinicii dentare Dentexpert Magic. Mediul relaxat, caldura si zambetele sincere ale intregului personal creeaza o atmosfera aparte completata de profesionalismul unei echipe medicale de exceptie.

Pacientii beneficiaza de tratamente dentare de specialitate si de consultanta in alegerea formei de tratament potrivit. Partea cea mai frumoasa este ca medicii colaboreaza, lucreaza in echipe pentru a-i oferi pacientului cel mai bun tratament dentar cu putinta.

Felul in care se comunica cu pacientii ii face pe acestia din urma sa inteleaga importanta sanatatii dentare si rolul ei in sanatatea intregului organism. In plus, cred ca pasiunea trece dincolo de halat sau masca si pacientul o percepe, o simte si prinde curaj.

Fiecare stomatolog isi doreste sa ajute. Tocmai de aceea discutiile despre igiena orala, masurile de preventie si o dieta sanatoasa sunt des intalnite in cadrul clinicii dentare Dentexpert Magic. Preventia si vizitele regulate la dentist mentin o dantura sanatoasa pe termen lung.

Tehnologia invinge teama de dentist

Stim ca multi pacienti se documenteaza si ne bucura acest lucru. Tratamentele fara durere nu sunt un mit. Tehnologia permite astazi realizarea de tratamente dentare minim invazive si fara durere.

Laserele dentare si tehnologiile de ultima generatie cu care a fost dotata clinica dentara Dentexpert Magic i-a convins pe pacientii tematori sa se programeze si sa vina cu incredere la stomatolog.

Citeste si articolul: „Stomatologia viitorului: implant dentar asistat de tehnologii digitale„.

Inhalosedarea. Folosita atat pentru copiii cat si pentru adultii anxiosi, inhalosedarea este o metoda prin care pacientii scapa de frica si se relaxeaza in scaunul stomatologic.

Empatia si tehnologia fac casa buna impreuna

Daca ar fi sa punem intr-o balanta empatia si tehnologia cred ca cele doua ar fi in echilibru. Este nevoie de ambele ca pacientul sa aiba incredere ca este pe maini bune. Tocmai de aceea in clinicile dentare Dentexpert Magic lucreaza stomatologi care se afla intr-un proces continuu de formare profesionala.

Fiecare stomatolog isi practica meseria zi de zi cu zambetul pe buze, cu implinirea ca este parte din zambetul pe care il construieste pentru pacienii lui.