De cat timp te gandesti ca poti face o schimbare in ceea ce priveste buzele tale? Vrei mai mult volum? E dreptul tau sa faci o marire sau o conturare cu acid hialuronic  a buzelor si e normal sa te intereseze si detalii legate de  pret injectii cu acid hialuronic in Bucuresti.

Nu e treaba nimanui sa puna sub indoiala decizia ta sau sa isi dea cu parerea referitor la marirea buzelor. Daca tu crezi ca asa vei fi mai atractiva sau mai senzuala, fa-o! Nu cere parerea prietenelor sau a colegelor, nu ai nevoie de acordul lor. E firesc sa vrei sa arati tanara si sa ai un aspect natural, simetric si fresh.

Marirea si contutarea buzelor in Bucuresti

Acidul hialuronic este varianta cea mai buna pentru marirea buzelor (augmentarea buzelor). Fiind 100% natural, acidul hialuronic este folosit pentru marirea sau conturarea buzelor si pentru umplerea ridurilor de expresie. Te vei alege cu o pereche de buze moi si senzuale, fara a scapa din vedere un aspect in concordanta cu intreaga estetica faciala.

In cadrul clinicii Dentexpert Boutique din Bucuresti procedurile de marire a buzelor se realizeaza cu anestezie locala ( fix ca la dentist, ne aflam intro clinica de estetica dentara si faciala).

acid hialuronic bucurest pret

In cateva minute vei vedea primele rezultate, pentru aspectul final va trebui sa mai ai rabdare 2-3 zile, dar merita. Si tu stii asta.

Cat timp persista marirea buzelor?

Specialistii spun ca rezultatele persista timp de un an, poate chiar si mai mult, depinde foarte mult de metabolismul fiecarei persoane in parte. Apoi, poti relua procedura. Daca prima data vei avea ceva emotii, la viitoarele vizite acestea dispar si starea de relaxare e totala. In plus, acum stii si ce rezultate vei avea. 🙂

E dreptul tau sa fii frumoasa. Si e firesc ca faci tot ceea ce iti sta in putinta sa intretii frumusetea.

Cat costa injectiile cu acid hialuronic Bucuresti?

Sa ne intoarcem la intrebarea noastra. Preturile injectarilor cu acid hialuronic care se fac in Clinica Dentexpert Boutique Bucuresti sunt clar afisate pe site alaturi de procedurile stomatologice care se efectueaza in locatie. Vezi AICI.