Ne bucura deschiderea pe care oamenii o au catre estetica dentara. Aparatul dentar nu mai este un motiv de frustrare, din contra, noile aparate dentare colorate si haioase sunt la moda si stima de sine ramane la un nivel ridicat. Esti in cautarea unui aparat dentar Bucuresti pentru copii sau adulti? Ai ajuns unde trebuie.

Se poarta zambetele frumoase cu dinti drepti si sanatosi. Atat adultii cat si copiii pot purta un aparat dentar pentru corectia dintilor pe arcada. Alegerile sunt personale, motiv pentru care unii prefera bracketii transparenti in timp ce alti prefera sa transforme aparatul dentar intr-un accesoriu viu colorat si compatibil cu personalitatea.

Propun o trecere in revista a tipurilor de aparate dentare din care pacientii clinicii Dentexpert Magic Bucuresti pot alege in functie de nevoi, buget si, bineinteles, de recomandarile medicale primite.

bucuresti aparate dentare

Zambeste cu incerede! Fii tu! Aparatele dentare sunt fashion!

Aparat dentar metalic Bucuresti

De departe, aparatul dentar metalic ramane cea mai populara alegere a pacientilor. Este cel mai ieftin model de aprat dentar si isi face treaba mult mai repede in comparatie cu alte aparate dentare. Alinierea dintilor este vizibila inca de la primele luni de purtare.

In medie, purtarea unui aparat dentar metalic timp de 1-2 ani este suficienta pentru a obtine rezultate excelente.

Aparat dentar ceramic Bucuresti

Daca iti doresti un aspect estetic superior raportat la aparatul dentar metalic, aparatul dentar ceramic este o optiune ortodontica extraordinara! Preferat de adulti, aparatul dentar ceramic, aproape invizibil, aplica o presiune constanta asupra dintilor pentru ca acestia sa se alinieze perfect.

Ca si aparatul metalic, implica o igiena riguroasa, vizite la ortodont pentru reglaj si o grija mai mare. De ce? Bracketii din ceramica sunt mai sensibili decat cei metalici, dar isi pastreaza culoarea si au aspect estetic superior.

Aparat dentar Safir Bucuresti

Discret, aproape invizivil, aparatul Safir are bracketi care nu permit luminii sa se reflecte. Mai mult decat atat, aparatul dentar Safir este mai confortabil si mai usor de tolerat inca de la inceput.

Din ce in ce mai multi adulti recurg la medicii ortodonti pentru a obtine zambete perfecte. Studiile arata ca exista o tendinta in alegerea aparatelor dentare Safir, cu bracketi transparenti, eleganti.

Aparat dentar tip gutiera Bucuresti

Denumit si aparat dentar invizibil sau Invisalign, aparatul de tip gutiera este realizat computerizat pe baza aprentei dentare. Confortabile si discete, gutierele necesita o purtare de minim 20 de ore pe zi.

Personalizate, gutierese se potrivesc perfect fara a exista riscul vreunei iritatii. Studiile au aratat ca purtarea gutierelor corecta reduce timpul de tratament, zambetul perfect fiind obtinut mai rapid.

Aparate dentare cu elestice colorate Bucuresti

Spuneam mai sus ca tinerii prefera aparatele viu colorate. De fapt, ligaturile elastice sunt cele care dau culoarea si pot si schimbate la fiecare control medical astfel incat tinerii sa se distreze si sa isi indrepte dintii in aceeasi masura. Aparatul dentar devine un accesoriu fashion.

Indiferent de aparatul dentar ales (metalic, ceramic, safir), culoarea elasticelor colorate poate fi aleasa de tinerii pacienti. Se pot combina mai multe culori si realiza adevarate opere de arta dentara sau ortodontica.

In incheiere, nu imi ramane decat sa va invit, cu mic si mare, in clinica stomatologica Bucuresti Dentexpert Magic pentru un consult ortodontic specializat.