In clinicile Dentexpert Magic profeseaza medici care care au un singur scop: sa faca pacientii sa zambeasca. Odata cu zambetul, pacientii isi recapata stima de sine, increderea in fortele proprii si bucuria de a trai.

Fiecare medic din echipa Dentexpert Magic are diferite specializari in stomatologie si este unic. Fiecare are pasiuni care nu tin de latura medicala si care ii ajuta sa-si mentina un echilibru si sa elibereze stresul. Pacientii au asteptari pe care fiecare medic se straduieste sa le depaseasca, indiferent de gravitatea cazului.

Zambetul de dimineata

Cine ar putea sti mai multe despre puterea unui zambet decat un stomatolog? Asa ca fiecare isi incepe ziua zambind si cu mult optimism. Daca unii fac sport, altii aleg sa doarma mai mult. Daca unii canta la chitara, altii sunt pasionati de bucatarie. Dincolo de actul medical se afla un om ca mine sau ca tine.

stomatologi bucuresti

Fiecare medic e un magician

Dotarea clinicii Dentexpert Magic cu ultimele tegnologii in domeniul stomatologic este mereu in plin plan. Cu toate acestea, magia o fac oamenii, stomatologii care cauta neobositi solutii si tratamente cat mai comode si cat mai eficiente pentru pacienti.

Buni profesionisti, empatici si mereu interesati de noutatile din domeniul medical, magicienii sanatatii dentare informeaza, trateaza si formeaza o echipa pluridisciplinara ori de cate ori este nevoie. „Let our powers combine!” – pentru nostaligi permite-mi sa-l citez pe Captain Planet.

Daca unuii stomatologi fac magie in implant dentar, altii trateaza boala parodontala si salveaza fiecare dinte. Ortodontii si pedodontii se ocupa cu dragoste de problemele orale ale copiilor si ii invata sa isi ingrijeasca dintii cat mai bine cu putinta. Chirurgii sunt mereu la datorie si stiu cele mai bune glume din clinica. Reusesc sa-si destinda pacientii si sa creeze o atmosfera relaxata.

oameni si medici stomatologi bucuresti

Fiecacare, de la asistente la specialisti, contribuie la atmosfera magica din clinica. Toata lumea zambeste, vorbeste cu deschidere si prietenie si creaza pentru pacienti un spatiu de tratament „cozy”.

Multumirea de seara

Seara, chiar daca sunt epuizati, stomatologii se dedica familiilor, hoby-urilor si nu de putine ori, studiului. Cand reusesti ca faci pe cineva sa zambeasca, nu ai cum sa inchei ziua decat fericit. Si fericirea e molipsitoare!