In ciuda progreselor in ingrijirea dentara, milioane de oameni sufera din cauza pierderii dintilor – in principal din cauza cariilor dentare, a bolii parodontale sau a leziunilor. Timp de multi ani, singurele optiuni de tratament disponibile pentru persoanele cu dinti lipsa au fost protezele dentare. Insa astazi avem la dispozitie si optiunea de implant dentar Bucuresti.

Ce sunt implanturile dentare?

Noua ne place sa vorbim simplu, pe intelesul tuturor pacientilor nostri. Implanturile  sunt radacini dentare inlocuibile care ofera o baza solida pentru dintii permanenti sau detasabili. Ele sunt special facute pentru a se potrivi cu dintii tai naturali.

Avantaje implant dentar Bucuresti

Exista multe avantaje pentru implanturile dentare, inclusiv:

Aspect imbunatatit. Implanturile dentare arata si se simt ca dintii tai naturali. Si pentru ca sunt
concepute pentru a se contopi cu osul, devin permanente.

Vorbire imbunatatita. In cazul protezelor necorespunzatoare, pacientii pot intampina problme de vorbire. Implanturile dentare iti permit sa vorbesti fara grija ca ar putea aparea astfel de probleme.

implant dentar ieftin Bucuresti

Confort imbunatatit. Implanturile se comporta exact ca si dintii naturali si elimina disconfortul protezelor mobile. In plus, nu necesita ingrijire speciala.

Mananci mai usor. Protezele mobile pot face mestecatia dificila. Implanturile dentare
functioneaza ca dintii proprii, poti consuma alimentele preferate cu incredere si fara disconfort sau fara a exista posibilitatera alunecarii de alimente sub lucrearea dentara..

Imbunatatirea stimei de sine. Apeland la implant dentar Bucuresti iti poti recapata zambetul si te poti simti mai bine in pielea ta.

Sanatate orala imbunatatita. Implanturile dentare nu necesita pilirea altor dinti invecinati sau vreo interventie apura altor dinti. Deoarece dintii din apropiere nu sunt modificati pentru a sustine implantul, mai multi dinti proprii sunt lasati intacti, imbunatatind sanatatea orala pe termen lung. Implanturile individuale permit, de asemenea, un acces mai usor intre dinti, imbunatatind igiena orala.

Durabilitate. Implanturile sunt foarte rezistente si vor dura multi ani atunci cand se practica o igiena orala buna, eliminand inconvenientul protezelor dentare, precum si necesitatea adezivilor pentru a le tine la locul lor.

Implantul dentar este o metoda sigura de ati recastiga dintii pierduti, sanatatea si estetica dentara.