Zambetul tau este una dintre primele caracteristici pe care majoritatea oamenilor le vor observa. Ce se intampla daca un dinte are nevoie de un tratament pentru a-ti imbunatati zambetul? Atunci poti apela la fatete dentare Bucuresti pentru a iti reda zambetul increzator. Fatetele dentare sunt o optiune buna pentru a aborda o varietate de probleme fizice si estetice ale danturii.

Potrivit American Dental Association, fatetele dentare sunt o schimbare permanenta utilizata pentru a corecta imperfectiunile dintilor, cum ar fi dintii patati sau ciobiti.

Deoarece fatetele sunt permanente, este esential sa obtii toate informatiile si sa cantaresti avantajele si dezavantajele inainte de a te decide sa optezi pentru o astfel de procedura. Discuta toate aspectele cu medicul stomatolog.

Fatede dentare Bucuresti – ce sunt si cum se folosesc?

fatete dentare clinica stomatologica bucuresti

 

Fateta dentara este o foita foarte fina din ceramica sau zirconiu care se realizeaza personalizat pentru fiecare pacient in parte in laboratorul de tehnica dentara. Aceasta protejeaza dintele si are o rezistenta mecanica inalta.

Anii de baut cafea, fumatul de tigari sau consumul de alimente foarte pigmentate iti pot afecta  dintii, transformandu-i intr-o nuanta neatractiva de galben. Unele coloratii nu mai pot fi indepartate prin proceduri de albire. Daca esti in cautarea unei modalitati de a-ti albi zambetul definitiv, fatetele dentare Bucuresti folosite in clinica noastra pot fi o potrivire excelenta pentru tine. Acestea sunt foarte rezistente la pete, deci nu va trebui sa iti faci griji cu privire la decolorare sau la necesitatea albirii fatetelor.

Remediza problemele cosmetice minore. SE pot folosi fatete dentare Bucuresti pentru a remedia fisuri, goluri intre dinti, nealiniere minora si / sau decolorare – ajutand la corectarea multor probleme dentare!

Acestea sunt atasate la suprafetele frontale ale dintilor – deci, desi nu schimba pozitia dintilor, camufleaza probleme ortodontice minore odata ce sunt aplicate.