Suntem convinsi ca in cautarea zambetului perfect te-ai gandit si la fatetarea dentara. Este acest tratament optim pentru tine? Ai nevoie de fatetare dentara sau de alte proceduri de estetica dentara?

 

La aceste intrebari iti poate raspunde echipa de specialisti in fatete dentare Bucuresti din cadrul clinicii dentare Dentexpert Boutique.

Ce sunt fatetele dentare?

Fatetele dentare sunt niste „foite sau pelicule” din ceramica sau oxid de zirconiu care se aplica prin cimentare pe suprafata fiecarui dinte. Fatetele sunt realizate in laboratorul de tehnica dentara si pot fi personalizate in functie de particularitatile individuale ale pacientilor.

fatete dentare ceramica sau zirconiu

Cel mai mare avantaj al fatetelor dentare este…

Ai admirat de multe ori dintii perfecti ale celor mai multe staruri de la Hollywood. Ei bine, cei mai multi au apelat la fatetare dentara pentru a obtine rezultate spectaculoase din punct de vedere estetic intr-un timp foarte scurt.

Fatelele dentare acopera doar partea vizibila a dintilor.

Slefuirea dintilor si fatelele dentare

In clinica noastra stomatologica din Bucuresti alegem metode minim invazive de tratament dentar, inclusiv atunci cand vine vorba de prepararea suprafetelor pe care urmeaza sa se aplice fatetele dentare.

Fateta dentara poate fi aplicata pe unul sau mai multi dinti, in functie de nevoia stricta a fiecarui pacient in parte.

Fatete dentare pentru dinti ciobiti

In cazul dintilor sparti, ciobiti sau cu grad de uzura ridicat, tratamentul de fatetare dentara este o solutie estetica ideala. Fatelele dentare nu se aplica peste carii sau alte probleme dentare ce necesita tratament.

fatete dentare ieftine bucuresti

Fatete dentare pentru corectarea strungaretei

Poate ca in copilarie strungareata ti se pare haiosa, dar la maturitate, incepe sa te enerveze si vrei sa corectezi acest aspect. Nimic mai simplu. Nici nu e nevoie sa cauti pe Google „fatete dentare Bucuresti”, noi suntem aici cu toate cunostintele in domeniu si cu o clinica dentara dotata la cel mai inalt nivel de tehnologie pentru a fi siguri de rezultatele lucrarii stomatologice.

Nu va fi nevoie de fatetarea tuturor dintilor, ci doar a celor 2 care nu au vrut sa se alinieze la distante corespunzatoare.

Fatete dentare pentru corectarea dintilor

Corectarea dintilor cu ajutorul aparatului dentar implica timp. Daca nu poti sa iti acorzi acest timp si vrei dinti perfect aliniati, apeleaza la specialistii nostri in fatete dentare Bucuresti. Iti vor explica avatajele si dezavantajele pentru ca tu sa poti lua o decizie corecta.

Fatete dentare pentru dintii colorati

Sunt cazuri in care coloratiile dintilor devin o problema de estetica si chiar de incredere. Daca dintii sunt patati si tratamentele de albire dentara nu sunt eficiente, fatetarea dentara devine o solutie rapida si eficienta.

fatete dentare ceramica pret bucuresti

Depigmentarea dintilor, coloratiile neuniforme si petele profunde pot fi rezolvate prin aplicarea de fatete dentare. Fatetele sunt usor de intretinut, acestea fiind foarte rezistente la posibile coloratii cu alimente sau bauturi. Nu necesita ingrijire speciala.

Fatete dentare pentru dinti strambi, prea mici, prea mari

Fatetele dentare sunt o solutie si in acest caz, inclusiv atunci cand dintii sunt prea iesiti in afara sau prea intrati catre interior. In plus, nu necesita timp de recuperare, lipirea fiind rapida si sigura.

Fatete dentare fara slefuire

Pe dintii cu spatii interdentare se pot aplica fatete dentare „no prepare”, adica fara nicio slefuire.

Pretul fatetelor dentare in Bucuresti

Este firesc sa te intereseze si partea de preturi a fatelelor dentare. Daca ai cautat pe internet „fatete dentare pret Bucuresti” ti-ai facut deja o idee. Noi am luat toate masurile pentru a-ti oferi fatete dentare la PRETUL CORECT. Vezi tarifele clinicii AICI.

Progameaza-te in clinica Dentexpert Boutique pentru a vedea daca fatetarea dintilor este solutia pentru a avea un zambet perfect.