Bine v-am regasit, dragii mei!

Sunt doctor George Meret si sunt fericit sa fac parte din echipa Dentexpert Magic, o clinica stomatologica din Bucuresti unde fiecare pacient este intampinat si tratat ca o vedeta. M-am pregatit intens pentru asta si fiecare zambet restaurat este o recompensa si o bucurie nemarginita.

Sociabil si prietenos, am stiut dintotdeauna ca voi avea un job care implica lucrul cu oamenii. Am stiut dintotdeauna ca vreau sa ajut, sa contribui, sa fiu de folos celor din jurul meu. Unii oameni sunt fericiti atunci cand fac ceva pentru altii si eu ma numar printre ei.

Alegerea stomatologiei a fost usoara, nu stiu daca eu am ales-o pe ea sau ea m-a ales cu mine. Important este exista „love” si ca lucrurile se intampla firesc si natural.

Daca nu as fi fost stomatolog as fi fost chitarist

Chiar daca cel mai mult timp mi-l petrec in clinica stomatologica din Bucuresti, pasiunea mea pentru muzica si chitara e vie. Daca nu as fi fost medic, cu siguranta as fi pe scena, intr-o trupa, cu chitara in mana si parul in vant. 🙂

Muzica este cea care ma ajuta sa ma relaxez, sa ma exprim pe note si sa imi directionez pasiunea si in afara clinicii stomatologice. Cand nu sunt nici in clinica si nici cu chitara in mana, alerg. Cred ca tarie ca sportul este benefic atat trupului cat si mintii.

Stomatologia este cu si despre oameni

Eu nu tratez dinti, eu tratez oameni. Pun mare pret pe relatia medic-pacient si imi place sa interactionez cu oamenii care care ajung pe scaunul stomatologic. Imi place sa le aflu povestile, sa le dau sfaturi despre o ingrijire cat mai buna a danturii pe termen lung si sa gasesc solutii unice la probleme unice.

Zambetele pacientilor sunt cele care imi dau energia ca zi de zi sa fac cel putin un lucru care duce la perfectionarea mea atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Cele doua planuri merg mana in mana si se suprapun pe alocuri. Si asta e un lucru bun, inainte de a fi medic stomatolog in clinica din Bucuresti, sunt om.

Planuri de viitor

Acum, cred ca sunt exact acolo unde trebuie sa fiu, intr-o clinica stomatologica Bucuresti moderna, dotata cu aparatura de ultima generatie si in cadrul careia isi desfasoara activitatea o echipa de medici cu specializari diverse. Suntem o mare familie si zi de zi ne revedem cu zambet pe buze si soare in suflet. Invatam unuii de la altii.

Voi fi medic stomatolog pana la moarte, asta stiu sa fac si asta imi place sa fac. O fac cu aceeasi pasiune cu care cant la chitara, cu care privesc rasaritul sau apusul soarelui.

Va astept in clinica stomatologica din Bucuresti.