Primele zile de vacanta au venit cu mult soare si o veste minunata de la noi: consultatii si tratamente stomatologice decontate de CAS pentru cei mici si nu numai. In clinica Dentexpert Magic din Bucuresti va asteptam cu un program de preventie si educare stomatologica pentru copii. Copii, parinti si bunici sunteti asteptati cu zambetul pe buze la dentist Bucuresti.

Suntem ajutoarele Zanei Maseluta

Dragi copii, voi sunteti eroii nostri. Puteti fi Superman, Spiderman, Jake din Patrula Catelusilor, doctorita Plusica, Elena din Avalor sau orice alt personaj. Inarmati-va cu curaj si veniti pe taramul Zanei Maseluta. Ne vom juca impreuna si vom invata cum sa avem grija de dintisori. Va promitem o experienta placuta si interesanta.

dentist CAS Bucuresti

Medicii nostri stomatologi, pe langa baghete magice, au puteri speciale: detecteaza orice carie care vrea sa atace dintisorii sau orice problema care ar putea strica cheful de joaca al micului erou. Asadar, eroilor, inarmati-va cu curaj si veniti sa luptati alaturi de medicul dentist impotriva cariilor in Clinica Stomatologica Dentexpert Magic din Bulevardul Eroilor Nr. 30.

Zana Maseluta are nevoie de voi. Luati-va pelerinele si haideti la dentist. Impreuna vom invinge! Suntem puternici!

Prima vizita la dentist este cea mai importanta

Stim cat de emotionanta poate fi prima vizita la dentist pentru copii. Tocmai de aceea alegerea unei clinici dentare din Bucuresti este o misiune importanta pentru parinti. Tocmai de aceea, consideram vizita de acomodare un pas important intr-o viitoare relatie medic-pacient. Micul super erou se va acomoda cu echipamentele, cu sunetele si tot instrumentarul. Cabinetul stomatologic ascunde in sertare instrumentar medical care poate starni curiozitatea oricarui copil, indiferent de varsta.

II asteptam pe micii eroi in vizita. Ne vom juca. Vom experimenta. Transformam intr-o joaca intreaga consultatie cat si procedurile medicale. Inlaturam orice temere si constuim o poveste si o relatie bazata pe INCREDERE.

Consultatii si tratamente dentare decontate de CAS

Credem in programele de preventie si educare dentara. Credem cu tarie ca vizitele regulate la dentist sunt o masura de preventie. Discutam cu cei mici si stabilim programe de ingrijire in functie de varsta si de necesitate.

Avem pachete de servicii medicale decontate de Casa de Asigurari de Sanatate, atat pentru copii cat si pentru adulti. Este un sprijin de bun augur pentru toti, pentru sanatatea orala si sanatatatea intregului organism. Nu este un secret faptul ca problemele dentare pot atrage alte afectiuni.

Copii! Dati-le putin din curajul vostru si adultilor. Ne bazam pe voi sa-i aduceti la dentist pe parinti si bunici. Cu puterea voastra de super eroi si baghetele noastre magice vom crea zambete, multe zambete.