Daca ai avut curiozitatea sa rasfoiesti site-ul nostru si te-ai uitat la echipa de specialisti stomatologi poate te-ai intrebat si tu ” Ce este un medic BMF? „. Cu ce te poate ajuta el? Care e rolul lui intr-o clinica stomatologica din Bucuresti?

Si cum noua ne plac lucrurile clare, vom  raspunde la obiect. Un medic BMF este unul cu dubla specializare, adica cu doua facultati terminate:

  • o facultate de stomatologie
  • o facultate de medicina generala

Ok, doua facultati, dar de unde BMF?

BMF este prescurtarea de la Buco-Maxilo-Faciala. Altfel spus, un medic BMF este un chirurg, un specialist in chirurgie buco-maxilo-faciala care are licenta atat in medicina dentara cat si in medicina genarala.

Competentele lui sunt vaste si includ de la extractii la implant dentar, de la rezectii apicale la proceduri de  incluzii dentare, de la aditie osoasa si sinus lifting la tratamentul chisturilor si tumorilor, inclusiv tratamente de malformatii si anomalii dento-maxilare. Sunt multe afectiuni din sfera buco-maxilo-faciala care sunt tratate de medicii BMF.

Partea care ar putea sa te intereseze si mai mult este cea referitoare la implantul dentar. Medicii BMF sunt specialisti in implanturi dentare.

Cosmin Ghita, medic BMF in Bucuresti

Ne bucura sa il avem in echipa. Dentexpert Boutique, clinica stomatologica din Bucuresti unde se reconstruiesc zambete si se reda sanatatea orala a pacientilor, se bucura de competentele lui cat si a celorlalti specialisti.

Impreuna, ficare contribuie la un concept de clinica altfel, in care pacientul vine cu INCREDERE si SIGURANTA unui tratament personalizat, orientat pe rezolvarea tuturor problemelor dentare.

Cosmin Ghita, medic cu competente in implantologie

Intr-un interviu din 2020 medicul BMF Cosmin Ghita vorbeste despre implantul personalizat, despre implantul realizat 3D, cu ajutorul unei imprimante performante. Evolutia si competentele medicale in ceea ce priveste procedura de implant este un mare avantaj pentru pacienti, mai ales pentru cei care au asteptat ceva timp pana sa se prezinte la stomatolog.

Pentru toti, indiferent de varsta sau starea de sanatate orala, in clinica stomatologica din Bucuresti se gasesc solutii. Se construiesc planuri de tratament, se combina tehnologii si se gasec solutii CONFORTABILE pentru pacient din toate punctele de vedere.

Dentexpet Boutique, o clinica stomatologica Bucuresti cu specialisti pentru sanatatea ta

Pentru tine si problemele tale am dezvoltat o clinica stomatologica moderna in Bucuresti. Pentru tine si sanatatea ta am adunat stomatologi cu divese specializari. Cunostintele lor si toata aparatura performanta cu care este dotata clinica stomatologica din Bucuresti sunt un omagiu adus sanatatii tale orale.

Vrei sa te convingi? Programeaza-te in clinica stomatologica Dentexpert Boutique din Bucuresti.