Imbratisam tot ceea ce inseamna evolutie in tratamentele dentare. Suntem constienti de rolul nostru si de nevoia pacientului de a se bucura de tratamente comode, minim invazive si nedureroase. Investim in tehnologie. Investim in lasere dentare si tratamente revolutionare. Tratam boala parodontala cu ajutorul laselului dentar si combinam manopere diverse in beneficiul pacientilor.

Actiunea laserului dentar in tratarea parodontozei

Laserul dentar  transforma experienta pacientului in scaunul stomatologic. Terapia laser combate, trateaza si impiedica dezvoltarea bolii parodontale. In functie de stadiul bolii, laserul dentar elimina depunerile de tartru si vindeca gingiile in doar cateva sedinte.

Noi am mai scris despre terapia laser in tratarea parodontozei. Sunt multe lucruri interesante de aflat si nu reusim sa le cuprindem pe toate in acelasi articol. Citeste si TRATAMENT PENTRU PARODONTOZA FARA DURERE, FARA FREZA, FARA ANESTEZIE.

La primele semne de halitoza, gingii inflamate sau retractie gingivala, programeaza-te intr-una din clinicile noastre dentare din Bucuresti sau Brasov. Vei beneficia de un diagnostic si un plan de tratament eficient.

Ce face punctual laserul dentar in tratarea bolii parodontale?

  • elimina bacteriile
  • reduce inflamatia
  • curata pungile parodontale
  • reduce sangerarea
  • vindeca tesuturile
  • regenereaza

In functie de stadiul bolii parodontale, terapia laser se combina cu manevre chirurgicale. Tratamentele sunt complexe si personalizate pentru fiecare pacient in parte.

Programe de preventie si intretinere in clinicile dentare Dentexpert Magic

Ne pasa! Dezvoltam programe de preventie si in timpul vizitelor la dentist discutam cu pacientii nostri despre cum pot preveni afectiunile dentare, inclusiv boala parodontala.

1.Control o data la 6 luni

Chiar daca iti ingrijesti dintii corespunzator, sunt zone in care periuta de dinti sau ata dentara nu pot patrunde. Un control regulat in clinica stomatologica Dentexpert Magic este ca un serviciu de mentenanta al dintilor si gingiilor. ­čÖé

2. Igienizare si curatare dentara

Periajul profesional, detartrajul si air flow sunt masuri de preventie fac diferenta daca sunt realizate la timp.

Alege sa-ti mentii sanatatea in parametrii optimi, atat cea generala cat si cea orala. Echipa Dentexpert Magic e la datorie!