Z├ómbetul este primul lucru pe care ├«l observ─âm la ceilal╚Ťi. O dantur─â s─ân─âtoas─â ├«╚Ťi cre╚Öte stima de sine ╚Öi te face mai atr─âg─âtoare. ├Än ultimii ani stomatologia a cunoscut o evolu╚Ťie uimitoare, astfel ├«nc├ót, ├«n prezent, estetica dentar─â a devenit un subiect de real interes at├ót pentru medici, c├ót ╚Öi pentru pacien╚Ťi.

Vin acum cu ├«ntrebarea : cum sco╚Ťi ├«n eviden╚Ť─â o dantur─â perfect─â?

 

Iar răspunsul unanim, din partea specialiștilor, este: cu o bijuterie dentară! E discretă, e la modă și e foarte chic!

Ioana ne-a spus:┬á „├Äntruc├ót mi-am dorit un cadou special de ziua mea, am p─â╚Öit ├«ntr-unul din cabinetele de renume ├«n estetica dentar─â, Dentexpert Magic, pentru a fi consiliat─â ├«n acest sens.”

├Än cele ce urmeaz─â ve╚Ťi reg─âsi c├óteva aspecte legate de procedura anterior men╚Ťionat─â:

A╚Öadar, aplicarea bijuteriei nu dureaz─â mai mult de 15 minute ╚Öi presupune lipirea acesteia pe suprafa╚Ťa dintelui. Medicul va folosi un adeziv special fotopolimerizabil iar ├«n cazul ├«n care, la un moment dat, pacientul va dori s─â renun╚Ťe la bijuterie, se va putea ├«ndep─ârta f─âr─â consecin╚Ťe negative asupra dintelui.

Poate v─â ├«ntreba╚Ťi c├ót timp r─âm├óne lipit─â aceast─â bijuterie? Ei bine, medicii stomatologi apreciaz─â c─â ar avea o durat─â de minim ╚Öase luni. De re╚Ťinut faptul c─â aplicarea unei bijuterii dentare implic─â o ├«ngrijire adecvat─â, iar periajul nu trebuie s─â lipseasc─â sub nici o form─â.

C├ót despre materialul din care este realizat acest accesoriu, consider important de subliniat faptul c─â ├«l reg─âsim confec╚Ťionat din metale pre╚Ťioase, precum aur, platin─â, argint, din pietre pre╚Ťioase (diamant, smarald), semipre╚Ťioase sau cristale.

A╚Öadar, serviciile de estetic─â dentar─â se focuseaz─â pe ├«mbun─ât─â╚Ťirea aspectului z├ómbetului. Sondajele au ar─âtat c─â, pe l├óng─â detartrajul ╚Öi albirea din╚Ťilor, pacien╚Ťii care ╚Öi-au dorit s─â ias─â din anonimat au recurs la bijuteriile dentare.

├Än fond, z├ómbetul nu minte niciodat─â, deci, de ce s─â nu ne bucur─âm de un echilibru perfect ├«ntre din╚Ťi frumo╚Öi ╚Öi din╚Ťi s─ân─âto╚Öi?

Ce spui? ├Ä╚Ťi fac o programare?

Programari clinica stomatologica

 

DENTEXPERT MAGIC BRASOV
021 9052
0368 730 070
office-brasov@dentexpert-magic.ro
Str. Alexandru Ioan Cuza Nr. 54, Brasov
DENTEXPERT BOUTIQUE BUCURESTI
021 9052
office-bucuresti@dentexpert-boutique.ro
Str. Dr. Stefan Capsa Nr. 17, sector 5, Cotroceni
DENTEXPERT MAGIC BUCURESTI
021 9052
0214 112 980
office-bucuresti@dentexpert-magic.ro
Bd. Eroilor Nr. 30, Bl. C2, Scara A, Ap.20, Parter, Sector 5, Cotroceni