Daca te-ai interesat de nevoia unui aparat dentar Bucuresti este firesc ca exista si o problema de ordin stomatologic sau estetic pe care vrei sa o combati cu jutorul acestui dispozitiv. Internetul iti ofera multe informatii, dar cate dintre acestea sunt adevarate si cate sunt doar niste mituri?

Cum filtrezi informatia?

  1. Citesti informatii care apar pe site-urile si blogurile de specialitate
  2. Te programezi intr-o clinica stomatologica din Bucuresti pentru a obtine raspunsurile necesare tinand cont de factorii existenti.

Aparatul dentar este doar pentru copii?!

Din fericire, folosirea aparatului dentar nu are nici o legatura cu varsta pacientului. Atat cei mici cat si cei mari se pot bucura de indreptarea dintilor cu ajutorul unui aparat dentar. In clinica nostra din Bucuresti ne bucuram sa gasim solutii ideale pentru indreptarea dintilor. Zambetul frumos nu are varsta.

aparat dentar safir bucuresti

Purtarea aparatului dentar este dureroasa?!

Salutam tehnologia si evolutia aparatelor dentare. Daca cei de varste fragede au nevoie de ajutorul parintilor pentru  a purta corect aparatele dentare, adolescentii se descurca cu intretinerea si igienizarea lor.

Aparatul dentar a avut parte de un „upgrade” atat in privinta materialelor folosite la confectionarea bracketi-lor cat si in ceea ce priveste aspectul. Aproape ca s-au transformat in niste bijuterii dentare.

Aparatul dentar trebuie purtat mai multi ani?

Fiecare pacient este unic. Fiecare structura osoasa reactioneaza altfel la presiunile exercitate de aparatul dentar. In plus, varsta si starea de sanatate a pacientului sunt factori care pot influenta durata de purtare a unui aparat dentar.

Un medic ortodont poate sa anticipeze o durata, poate face o estimare referitor la perioada necesara pentru alinierea corecta a dintilor. Daca la unii pacienti corectarea se poate face in 6-12 luni, pentru altii este necesara purtarea unui aparat dentar pe termen mai lung.

Avem noi o solutie si mai buna: o programare in clinica stomatologica Dentexpert Magic din Bucuresti. Va asteptam!

dentist copii Bucuresti