Dorinta cea mai fierbinte a oricui este sa fie mai tanar si lipsit de riduri. Acest lucru este imposibil, dar stiinta a evoluat, oferindu-ne alternative. De ce nu am face tot posibilul sa profitam de aceste descoperiri, pentru a ne intineri aspectul fizic?

Exista acum tratamente sigure, temporare, cu substante binefacatoare pentru intregul organism, ce suplinesc rezervele de tinerete, din ce in ce mai putin pline, odata cu varsta.

Imbatranirea isi sapa semnele pe chipul uman, incepand cu varste diferite, de la persoana la persoana.

Nu inseamna ca trebuie sa acceptam acest lucru ca pe o sentinta, ci sa il privim ca pe o provocare, gasind zi de zi capacitatea de a ramane tineri din punct de vedere psihic si fizic.

Ce sunt ridurile si de ce apar ?

Binecunoscutele riduri sunt de fapt cute, crestaturi sau zone brazdate care apar pe suprafata pielii odata cu inaintarea in varsta, fiind cele mai importante semne de imbatranire, alaturi de liniile fine, pigmentarea si pierderea fermitatii pielii.

Celulele din stratul superior al pielii trec zilnic printr-un proces complex de regenerare. O buna parte dintre acestea mor, se desprind si lasa loc celor tinere.

Odata cu inaintarea in varsta, celulele se divid mai lent, rata lor de regenerare scade, iar stratul intern al pielii, denumit derm, incepe sa se subtieze.

Aceasta regresie incepe sa se manifeste inca de la varsta de 20 de ani.

Reteaua de elastina, care confera elasticitate pielii si fibrele de colagen care sustin straturile superficiale, devin mai slabe sau se rup, alunecand efectiv unele peste altele.

Acest proces este vizibil la suprafata pielii sub denumirea de riduri.

Colagenul si elastina sunt, asadar, cele doua substante care influenteaza masura in care pielea arata sau nu tanara, intrucat ele sunt responsabile de elasticitatea si plenitudinea tesutului cutanat.

Sunt tratamentele de estetica faciala o alegere inteleapta ?

In conditiile in care societatea moderna pune din ce in ce mai mare accent pe estetica, tratamentele de estetica faciala au cunoscut o evolutie fara precedent.

Daca in trecut se putea vorbi despre temeri legate de aspectul exagerat al unor interventii de estetica faciala, in zilele noastre acest pericol nu mai exista, atat timp cat interventiile sunt efectuate de catre specialisti in domeniu, cu materiale performante.

Tratamentele efectuate acasa, ori de catre amatori, pot face mai mult rau decat bine.

Clinica Dentexpert Boutique imbina armonios estetica dentara cu cea faciala, pentru satisfacerea celor mai rafinate gusturi.

Tratamentele de estetica faciala cu acid hialuronic sunt printre cele mai sigure si naturale, contribuind nu numai la aspectul fizic intinerit, dar si la intinerirea efectiva a pielii, in profunzimea ei.

Efectele sale sunt temporare, iar in cazul in care totusi apar probleme precum injectare in cantitate prea mare sau necorespunzatoare sau reactii alergice intarziate – cu ajutorul unei injectii cu hialuronidază, se va „topi” acidul introdus.

Nimic mai simplu, mai lipsit de riscuri si mai natural.

 

Acidul hialuronic „sterge” ridurile

Acidul hialuronic este prezent in mod natural in organismul uman, in tesuturile de tip conjunctiv, epitelial si nervos.

Acesta are o contributie insemnata in procesele de regenerare celulara si este un hidratant biologic al pielii, care atrage si retine circa 70% din greutatea sa in apa, pentru o hidratare optima.

Interesul pentru folosirea acidului hialuronic ca ingredient bioactiv in produsele de ingrijire a pielii a aparut odata cu descoperirea ca volumul de acid hialuronic din epiderma scade cu varsta.

Astfel, s-a descoperit ca aceasta substanta este esentiala in mentinerea elasticitatii si tonicitatii pielii. Motiv pentru care este atat de eficienta cand vine vorba de riduri.

Efectele sale sunt doar temporare, dureaza intre 3 si 8 luni, astfel nu riscati nimic.

Acidul hialuronic si-a castigat reputatia pe buna dreptate, acesta fiind un puternic agent anti-imbatranire, efectiv stergand orice riduri fine.

Injectiile cu acid hialuronic pot in prezent:
 • recontura pometii, procedura ce transforma uneori spectaculos fizionomia.
 • creste volumul buzelor
 • contura buzele
 • sterge riduri:
  •      de la nivelul fruntii
  •      dintre sprancene
  •      de la nivelul buzelor
  •      de la nivelul pleoapelor
  •      de la nivelul gatului

DACA VA DORITI O SCHIMBARE LIPSITA DE RISCURI, ALEGETI TRATAMENTELE DE ESTETICA FACIALA CU ACID HIALURONIC.

SPECIALISTII DENTEXPERT BOUTIQUE VA STAU LA DISPOZITIE, IN SEDIUL NOSTRU DIN BUCURESTI, STR. STEFAN CAPSA NR.17, SECT.5, COTROCENI.

Pentru programari, sunati la nr. de tel.
031.424.29.83 sau 0729 101 101