La multi ani noua! La multi ani Dentexpert Magic Brasov! La multe zambete frumoase si pacienti prieteni!

Au trecut 10 ani de cand s-a deschis clinica stomatologica din Brasov. Nu stim cand s-au scurs, noi am fost ocupati sa oferim servicii stomatologice si tratamente dentare personalizate, atat celor mari cat si celor mici, copiilor.

Am vrut sa aducem o schimbare in tot ceea ce inseamna tratament stomatologic personalizat si feedbackul primit de la pacienti spune ca am reusit. Si ne bucura acest lucru.

Este o mare implinire sa poti reda cuiva puterea de a zambi. Fara zambete, viata este trista si ne-am propus ca cei care ne trec pragul sa fie fericiti. Putem aduce schimbarea in viata pacientilor nostri. Sta in puterea noastra sa gasim cele mai bune forme de tratament si , de ce nu, cele mai convenabile.

Am pus bazele unei echipe medicale dedicate fiecarei posibie afectiuni. Avem specialisti de calibru mare care au un singur scop: sanatatea orala a pacientului.

O clinica in Brasov si mai multe cabinete stomatologice

Conceptul de clinica dentara uneste fortele specialistilor nostri sub un singur acoperis: Dentexpert Magic Brasov. Cabinetele stomatologice sunt moderne, dotate cu aparatura de ultima genaratie si tot ceea ce este necesar pentru confortul pacientului: laser dentar, microscop dentar, amprenta digitala, analiza ocluzala digitala, inhalosedare si intrumentar performant.

Unul din cabinetele noastre stomatologice este dedicat copiilor. Credem in puterea educatiei stomatologice si cei mici sunt asteptati la dentist intr-un cadru de poveste, colorat si prietenos. Ne jucam si tratam problemele celor mai mici dintre pacienti.

dentist copii brasov

Recomandam consultatiile periodice ca forma de preventie alaturi de spalatul pe dinti. Intelegem rolul nostru in sanatatea micilor pacienti, motiv pentru care avem diverse programe de constientizare a problemelor de natura orala.

Dentist Brasov – fara durere

Un alt obiectiv trasat si indeplinit a constat in tratamente minim invazive si fara durere. Prea mult timp vizitele la dentist au fost asociate cu durerea si disconfortul. Tehnologiile folosite si competentele medicilor au avut ca rezultat tratamente stomatologice fara durere in Brasov.

Starea de bine e intretinuta in toata clinica. Atmosfera e una calda si familiara. Aici se leaga prietenii, se depasesc granitele medic-pacient si de dezvolta relatii bazate pe INCREDERE si RESPECT.

Cosmetica dentara Brasov

Trecem dincolo de granita sanatatii si iti oferim solutii de estetica dentara in Brasov. Realizam lucrari de fatetare dentara, de reconstructie si implanturi dentare. Toate lucrarile sunt realizate de specialistii care nu se opresc niciodata din a cauta noi metode neinvazive si din a invata.

Progresele in medicina, inclusiv in cea dentara se fac cu o viteza ametitoare. Ne dorim ca pacientii din Brasov sa beneficieze de ultimele tehnologii si materiale in domeniu. Ne largim orizonturile si aducem prezentul cat mai aproape de viitor.

Dentexpert Magic, o clinica stomatologica Brasov pentru intreaga familie

Suntem o clinica stomatologica din Brasov dedicata atat adultilor cat si copiilor. Uneori, parintii care ajung la noi ii aduc si pe cei mici. Se intampla si invers, ca cei mici sa ajunga la noi in baza recomandarilor primite de parinti si apoi acestia devin la randul lor pacientii nostri.

E o bucurie sa va revedem cu mic, cu mare, zambind. Cand voi zambiti, noi  stim ca ne-am indeplinit misiunea. Vom continua si in urmatorii 10 ani sa tratam orice problema stomatologica si sa aducem in Brasov noi tehnologii, noi metode de tratament si specialisti tineri pe care sa ii formam.

La multi Dentexpert! Continua sa faci Magie!